E-KAYIT İŞLEMLERİ

DEĞERLİ VELİMİZ!...

ÇOCUĞUNUZUN OKULA KAYIT OLMA YAŞINI VE HANGİ OKULA KAYIT OLACAĞINI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

TURGUTLU ANAOKULU OLARAK COVİD 19 PANDEMİ SÜRECİNDEN DOLAYI ÖN KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN VELİLERİMİZE YÖNELİK HAZIRLANMIŞ OLAN ÖN KAYIT FORMU LİNKİNE TIKLAYIP DOLDURARAK KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ.

DETAYLI BİLGİ İÇİN 02363140070 NOLU TELEFONDAN OKUL İDARESİ İLE GÖRÜŞÜP AYRINTILI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

* Öğrenci kayıtlarında anne, baba yada yasal vasinin bulunması zorunludur. Bu kişiler haricindeki (kardeş, dayı, hala, komşu vb. ) kişilerin kayıt için başvuruları kabul edilmemektedir.

* Kayıtlar Veli ve Öğrencinin T.C. Kimlik Kartları ile yapılacaktır. Başka bir evrak getirmeye gerek yoktur.

* Kesin kayıt için 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü okulumuza gelip ön kayıt yaptırıp size verilen evrakları doldurarak okula teslim etmeniz gerekmektedir.

* Kayıtlarımız kontenjanla sınırlıdır.

2020-2021 Öğretim Yılı Okula Başlama Yaşı Hesaplama Tıklayınız →

2020-2021 öğretim yılı e-Kayıt uygulaması sonucu adres bilginize göre Anasınıfı, İlkokul 1. sınıf veya Ortaokul 5. sınıfa kayıt yaptırmanız gereken okulu görmek için Tıklayınız

Ön Kayıt formu için Tıklayınız

11-07-2020